J.R Marine Service vinterförvaring och dokning

J.R Marine Service erbjuder vinterförvaring  i området kring kimito-ön.
 

Förvaring

Båtar under vinterförvaring täcker allt. I samband med vinterförvaring för mer underhåll och reparationer så att du kan gå tillbacka under våren säker verkande motorbåt område. J.R Marine Service erbjuder vinterförvaring, men också båtturer, målning, polering och renoveringar på en totalentreprenad. Vinterförvaring det finns plats på hundratals kvadrat garage för lagring och utanför lagringsplatser. Vintern uppstallningsområde är under videoövervakning. Vinterförvaring är avsedd för båtar up till 3 500 kg. Säker på planen efter vinterförvaring!

Fråga vårt erbjudande vinterförvaring för din båt!

Krympplast - båten under total skydd på din egen bakgård

Vi skyddar båtar med krympande plast som underlättar förvaringen på egen tomt. Plastövertäckningen skyddar båten och maskinen från smuts, vatten och snö. Båten är fullkomligt i skydd utan att den blir möglig. I övertäckets bakredel görs ett litet hål där luften kan rotera så att båten hålls torr. Övertäckets är starkt plast som håller snölaster och stormar utan att gå sönder. Plastet är också lätt att ta bort på våren vilket betyder att du inte behöver slösa ett helt veckoslut på att ta bort övertäcket.
Tag kontakt och fråga mera!

Begagnade och garanti servas av utombordsmotorer, företrädesvis direkt till garaget. Finansieringen arrangeras utomborsmotor och båten används. Fråga på jorden!

Tag kontakt!

Aktersnurrors underhåll och reparation - märken såsom: Mercury och Mercruiser i området Åbo, Salo, Pargas, Somero, Kimito och Pöytis.